SUDI SUDIKANLAH, TINGGALKAN LINK ANDA UNTUK SAYA MELAWAT KEMBALI KE 'RUMAH' ANDA..

Wednesday, July 29, 2009

Kesabaran KU diuji...

Semalam Aimi bual hal lgi..aku rase dia tak nak dan tak selesa pergi nursery agaknyer. dahla kena selsema tak abis2 duk sana..tension dibuatnyer.may b disebabkan ramai dia tak selesa. pagi nak anto mcm dia tau2 jer lalu jalan nak pergi taska,so tiap2 hari aku kena lalu jalan lain yang berbeza..Alkisahnyer petang semalam lepas ambik jer dia mengamuk dalam kereta. tak nak duduk di seat nyer.dah la jalan jem,ramai org balik kerja.mana aku nak drive lagi..huhuk..macam2 dia nak tarik perhatian..Ya Allah, tabahkan lah hatiku..may b dia penat kat nursery,(dalam hati, mak pun penat aimi) then the most important thing dia tak cukup tidur..sebabnya sana takde buaian..
Sampai jer kat umah aku terus mandikan dan dodoikan..tak sampai 2 minit dia terus zzzzzzzzzz.....
Agak dah..terlintas dihati, nak hantar balik ke pengasuh dia.tp,aku harus fix dgn decision aku..Arini, tak tau lagi cerita nya macam mana.Ya Allah tabahkanlah hatiku melaluinya..Semoga Aimi Qazrina memahaminya..aminn

Tuesday, July 21, 2009

Kasut baru Aimi


Ni kasut baru Aimi, mak belikan..cantik!!

Muka Tension Aimi




Ni muka tension aimi..my b dia ingat mak nak hantar dia pergi sekolah(nursery)..arini cuti la..aimi ikut mak n ayah p Dungun..hantar portfolio dan p umah tok wan skali..bole jumpa Hadif nanti..

Thursday, July 16, 2009

Meragam

Semalam aku p KL, meeting.Aimi mcm biasa la ditinggalkan di nursery,ayah hantarkan.sekarang ni aimi dh duk sana, tak banyak citer.Balik malam tadi dia semacam je meragam.tak tau my b sebab ditinggalkan (walau 1 hari)atau pun dia tak sedap badan after suntikan last week.Pagi ni,asyik merengek jer dari dia bangun sampailah ke nursery..(tak penah la mcm tu)sian jugak rasenyer tgk dia,nk buat camner sayang mak kena kerja.arini byk benda yang nak kena buat, sbb sabtu ni nak kena p hantar Portfolio VTO..sabar yer sayang, nanti pukul 5 mak ambik..kita p jalan2 lagi..

Makan-makan






Ni pic aimi ikut mak p makan-makan kat satu restoran kalau tak silap namanya A&R la..cik yah belanja.kebetulan k.na ada balik dr KL, dia kena demam denggi..sian dia.aimi hepi sangat dapat jumpa diaorg malam tu,walaupun ari hujan.

Thursday, July 9, 2009

Mari Berjogging..






Di satu petang ayah ajak aimi teman dia pergi jogging.. aimi bukan apa sangat saje, boring duk kat umah..nak tau kat maner? kat Stadium yg runtuh tu.Tp, bukan area situ.Di sebelahnya ada trek untuk jogging. Kat stadium tertutup. Ramai orang kat situ. Ada kakak, abang, pakcik..tua, muda..Biasa la, aimi ni selalu kena usha..hehehe.

Monday, July 6, 2009

Car Wash..




Petang hari, aimi takde keja so aimi tolong ayah cuci keta..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...